news_banner

nyheter

Den vertikale tårnfresemaskinen er et allsidig verktøy som brukes i metallbearbeidings- og produksjonsprosesser.Den er sammensatt av flere nøkkelkomponenter, som hver har en bestemt funksjon.I denne artikkelen vil vi bryte ned tårnfresemaskinen i dens ulike deler og diskutere tilbehøret som utgjør maskinhodet.

2022 fresereservedelsliste_01(1)
2022 reservedelsliste for fresing_02

Del 1: Base og kolonne

Basen og søylen danner grunnlaget for den vertikale tårnfresemaskinen.Basen gir stabilitet og støtte, mens søylen rommer de vertikale og horisontale bevegelsesmekanismene.Disse komponentene er avgjørende for å opprettholde maskinens strukturelle integritet og sikre presise maskineringsoperasjoner.

2022 reservedelsliste for fresing_10
2022 reservedelsliste for fresing_11

Del 2: Kne og sal

Kneet og salen er ansvarlige for å kontrollere den vertikale og horisontale bevegelsen til arbeidsstykket.Kneet kan justeres til forskjellige høyder, noe som muliggjør presis posisjonering av arbeidsstykket, mens salen muliggjør jevn bevegelse langs maskinens akse.Disse komponentene er avgjørende for å oppnå nøyaktige og konsistente freseresultater.

2022 reservedelsliste for fresing_12
2022 reservedelsliste for fresing_13

Del 3:Maskinhode og tilbehør

Maskinhodet er den øverste delen av den vertikale tårnfresemaskinen oginneholder motoren spindel, og diverse tilbehør.Spindelen er det primære skjæreverktøyet, og hastigheten og retningen kan kontrolleres for å imøtekomme ulike maskineringskrav.I tillegg kan maskinhodet utstyres med diverse tilbehør for å forbedre funksjonaliteten, inkludert:

1. Strømmating: Et kraftmaterfeste muliggjør automatisk bevegelse av arbeidsstykket, reduserer behovet for manuelle justeringer og forbedrer effektiviteten.

2. Digital avlesning(DRO): Et DRO-system gir tilbakemelding i sanntid på posisjonen til skjæreverktøyet, noe som muliggjør presise målinger og nøyaktige maskineringsoperasjoner.

3. Kjølevæskesystem: Et kjølevæskesystem hjelper til med å spre varme som genereres under bearbeiding og smører skjæreverktøyet, forlenger levetiden og forbedrer kutteytelsen.

4. Spindelhastighetskontroll: Dette tilbehøret lar operatører justere hastigheten på spindelen for å matche de spesifikke kravene til forskjellige materialer og skjæreoperasjoner.
Konklusjon
Å forstå de ulike komponentene til en revolverfresemaskin og dens maskinhodetilbehør er avgjørende for å maksimere dens evner og oppnå høykvalitets maskineringsresultater.Ved å gjøre seg kjent med disse komponentene kan operatører effektivt utnytte maskinens funksjoner og optimere ytelsen i metallbearbeiding og produksjonsapplikasjoner.
The following are the names and codes of various accessories for turret milling machines. If you need pictures of corresponding accessories, you can contact www.metalcnctools.com or info@metalcnctools.com for getting it anytime.

2022 reservedelsliste for fresing_07
2022 reservedelsliste for fresing_08

Innleggstid: 19-apr-2024